Stavanger Auto

Vi på Stavanger Auto ønsker å hjelpe deg med din bilskade!

Vi har massevis av erfaring innen bilskade og alt som hører til. Hos oss er du ikke bare et nummer i køen, vi setter deg som kunde i fokus. Ta kontakt, så kan vi hjelpe deg!

Adresse: Vierveien 2, 4016 Stavanger
Telefon: 940 38 000
Epost: kontor@stavanger-auto.no

Åpne kart her

Vi har feriestengt 8-26 Juli.

Åpningstider:

Man – Fre: 07:00 – 16:00

Helger: Stengt

Ansatte

Når en driver med biloppretting er viktig med godt verktøy, gode rutiner og erfarne fagarbeidere. Alle våre bilopprettere og lakkerere har fagbrev og over 25 års erfaring innen faget. Dette danner et godt grunnlag for å kunne levere den kvaliteten vi ønsker på våres bilskade reparasjoner. Dette er også grunnen til at vi gir 10 års garanti.

Trond

Trond

Daglig Leder

Det beste med jobben er å ha erfarne medarbeidere som alltid vil levere et perfekt resultat.

Knut

Knut

Oppretter - Fagbrev

Erfaring: 25 år – ansatt fra 1989. Det beste med jobben er at vi samarbeider godt og at hver enkelt gjør sin oppgave like godt som de andre.

Jimmy

Jimmy

Lakkerer - Fagbrev

Erfaring: 23 år – ansatt fra 2011. Det beste med jobben er det faglige fellesskapet – at alle har glede av å gjøre jobben så godt som mulig.

Erling

Erling

Oppretter - Fagbrev

Erfaring: 39 år – ansatt fra 1975. Det beste med jobben er at ingen gir seg før oppdraget er perfekt utført, og alle er stolte over resultatet.

Gård

Gård

Lakkerer - Fagbrev

Erfaring: 32 år – ansatt fra 1995. Det beste med jobben er at alle vil gjøre en god jobb og ha det hyggelig mens vi gjør det.