Lakkering / billakkering

Lakkering / billakkering er et yrke som krever mye av både mann, utstyr og produkter.

Billakkering kan være et ganske utakknemlig yrke, da det er utrolig lite som skal til for å få et mislykket resultat. Timesvis med grunnarbeid kan bli ødelagt i løpet av sekunder under sprøyteprosessen. Erfaring og øye for detaljer er viktige egenskaper hos en lakkerer. Våre lakkerere har årevis med erfaring, og vet hva som kreves for å få et 100% resultat. 

Lakken på bilen skal beskytte bilen mot rust og korrosjon. Lakken skal også tåle sol, vind, regn og kulde i en årrekke, og samtidig holde seg fin. Det er en nokså umulig oppgave, og vi forstår jo at dette er noe som krever noe ekstra. Samtidig så kreves det at produktene skal bli mer og mer miljøvennlige, dvs at viktige stoffer i produktene må fjernes, og erstattes av mer miljøvennlige stoffer. 

Utstyr og produkter

Vår leverandør gjennom mange år er Lakkspesialisten AS.

Stavanger Auto har brukt PPG billakk i en mannsalder, og var en av distriktets første lakkverksteder som tok i bruk PPG. PPG er en av verdens største produsenter av billakk, noe som betyr produkter av ypperste kvalitet. For å kunne garantere et skikkelig og holdbart resultat er nettopp produktene som brukes viktige. Spesielt når vi tilbyr 10 års garanti!

Stavanger Auto har kunder innen lakkering både i Stavanger, sandnes og resten av distriktet. Våre kunder som krever litt ekstra, tar seg gjerne en tur fra Sandnes eller lenger vekk, for å få seg en lakkering av bilen sin. Grunnen er ganske enkel, høy kvalitet og gode garantier. Vi tilbyr 10 års garanti på våres lakkeringer. 

Vi tenker langsiktig og ønsker oss kvalitetsbevisste kunder. Til gjengjeld tilbyr vi gode garantier. 

Taksering bilskade

Karosseri / Biloppretting

Lakkering