fb-ikon  google-ikon
Ring oss på 940 38 000
stavanger-auto_logo
Karosseri og lakkering
- vi kan kunsten!
fb-ikon  google-ikon
Ring oss på 940 38 000
stavanger-auto_logo

Vi tilbyr reparasjon av både små og store skader.

Lakkering / billakkering

Lakkering / billakkering er et yrke som krever mye av både mann, utstyr og produkter. I noen tilfeller kan billakkering være et ganske utakknemlig yrke, da det er utrolig lite som skal til for å få et mislykket resultat. Timesvis med grunnarbeid kan bli ødelagt i løpet av sekunder under sprøyteprosessen. Erfaring og øye for detaljer er viktige egenskaper hos en lakkerer. Våre lakkerere har årevis med erfaring, og vet hva som kreves for å få et 100% resultat.

Vår samarbeidspartner og levrandør gjennom mange år er Lakkspesialisten AS. Gjennom et godt og nært samarbeid, har vi det vi trenger for å kunne levere kvalitet. PPG heter lakkmerket som vi har brukt de siste 25 årene.  PPG er verdens største produsent av billakk, og det mener vi ikke er noen tilfeldighet! Kvaliteten på nettopp billakken er særdeles viktig for å kunne garantere et skikkelig og holdbart resultat, og er en av grunnene til at vi kan tilby 10 års garanti. 

Stavanger Auto har kunder innen lakkering både i Stavanger, sandnes og resten av distriktet. Våre kunder som krever litt ekstra, tar seg gjerne en tur fra Sandnes eller lenger vekk, for å få seg en lakkering av bilen sin. Grunnen er ganske enkel, høy kvalitet og gode garantier. Vi tilbyr 10 års garanti på våres lakkeringer. 

Vi tenker langsiktig og ønsker oss kvalitetsbevisste kunder. Til gjengjeld tilbyr vi gode garantier. 

 
Stavanger Auto har verksted i Hillevåg som ligger like utenfor Stavanger Sentrum. Verkstedet sin lokasjon er også nær Forus, Sandnes, Sola, Randaberg og Jæren.