fb-ikon  google-ikon
Ring oss på 940 38 000
stavanger-auto_logo
Karosseri og lakkering
- vi kan kunsten!
fb-ikon  google-ikon
Ring oss på 940 38 000
stavanger-auto_logo

Vi tilbyr reparasjon av både små og store skader.

Taksering bilskade

Stavanger Auto er et godkjent takst og reparasjonsverksted for alle forsikringsselskap i Norge.  Nesten all taksering av til båt og kjøretøyer forgår idag på et felles takstsystem som heter DBS.  Stavanger Auto har vært knyttet opp til dette systemet helt siden 1999, og har i årenes løp utført taksering på tusenvis av bilskader i Stavanger og Sandnes området. 

Når en bilskade har skjedd, vil vi anbefale å komme innom oss og vise oss skaden. Da har vi mulighet til å ta en vurdering av skaden, og gi deg gode råd og tips. Skulle du ønske det, kan vi gi deg pristilbud på reparasjon, og hjelpe til med vurdering om hva du bør gjøre videre. Vi helper også mer enn gjerne til med utfylling av skademelding eller å melde skaden til deres forsikringsselskap. Hos oss er både vurderinger, takst og pristilbud gratis, så ikke nøl med å ta kontakt. 

Hvis du allerede meldt inn en bilskade til forsikringsselskapet, og ønsker en takst, er det eneste du trenger å ta med deg et skadenummer (saksnummer) når du kommer innom og viser bilskaden. Vi vil sende inn takst digitalt til forsikringsselskapet. Før en eventuell reparasjon må taksten være godkjent. Normalt skjer dette uten problem, og tar som regel 1-12 timer.  Hvis dere selv ønsker, vil vi mer enn gjerne også hjelpe dere med å reparere skaden. 

Vi kan også gi pristilbud på en bilskade ved hjelp av bilder. I så tilfelle trenger vi noen gode bilder av skaden, og da er det viktig at vi får både nærbilder og oversiktsbilder. Send oss da en epost på adresse: kontor@stavanger-auto.no sammen med registreringsnummeret på bilen. Vi vil da sende pristilbud tilbake på epost. Vær obs på at bilder ikke alltid gir korrekt inntrykk, og kan ikke erstatte det å se skaden med egne øyne. 

All kontakt, råd og tips og taksering av skader er gratis. Velkommen innom oss.
Stavanger Auto har verksted i Hillevåg som ligger like utenfor Stavanger Sentrum. Verkstedet sin lokasjon er også nær Forus, Sandnes, Sola, Randaberg og Jæren.