fb-ikon  google-ikon
Ring oss på 940 38 000
stavanger-auto_logo
Karosseri og lakkering
- vi kan kunsten!
fb-ikon  google-ikon
Ring oss på 940 38 000
stavanger-auto_logo

Stavanger Auto

Firmaet ble startet tidlig på 60-tallet, og er et av Stavangers eldste karosseri og lakkeringsverksteder.  
Stavanger Auto ble startet av Brødrene Ohm i 1961, og statet da opp som orginal fiat forhandler. Det var ikke lett å drive, og etter noen år så fusjonerte Stavanger Auto med Stavanger Karosseri, som var et rent karosseri og lakkeringsverksted. Ove Paulsen som var innehaver av Stavanger Karosseri, ble da daglig leder i det nye selskapet. Pga. sviktende salg, så ble Fiat argenturet sagt opp, og firmaet flyttet fra Lagårdsveien til Løkkeveien. Her leide Stavanger Auto lokaler av Mobil frem til 1985, da bygget ble revet når St. Olav blokkene ble bygget. Stavanger Auto var igjen ved et veiskille. Heldigvis var firmaet heldige å fikk kjøpe tomt av Stavanger Kommune i Hillevåg. Her fikk vi overta de gamle brakkene hvor brøytemannskapene hadde hatt tilholdssted. Brakkene ble revet og Stavanger Auto bygget et nytt og moderne karosseri og lakkeringsverksted i Vierveien 2, hvor vi også idag har tilhold. 
Vi utfører kvalitetsmessige bilskade reparasjoner på alle bilmerker, både for private, firmaer og forsikringsselskaper. Et høyt kvalitetsnivå krever gode rutiner og dyktige fagarbeidere, og vi har begge deler!  Derfor vi tør å gi hele 10 års garanti på våres reparasjoner…så sikre er vi på vår kvalitet!
SAuto__32

Våre ansatte

Ta gjerne kontakt med en av våre ansatte om du har spørsmål!
stavangerauto6
Daglig leder

Det beste med jobben er å ha erfarne medarbeidere som alltid vil levere et perfekt resultat.
stavangerauto3
Oppretter – Fagbrev

Erfaring: 25 år – ansatt fra 1989. Det beste med jobben er at vi samarbeider godt og at hver enkelt gjør sin oppgave like godt som de andre.
stavangerauto4
Lakkerer – Fagbrev

Erfaring: 23 år – ansatt fra 2011. Det beste med jobben er det faglige fellesskapet – at alle har glede av å gjøre jobben så godt som mulig.
stavangerauto1
Oppretter – Fagbrev

Erfaring: 39 år – ansatt fra 1975. Det beste med jobben er at ingen gir seg før oppdraget er perfekt utført, og alle er stolte over resultatet.
stavangerauto5
Lakkerer Fagbrev

Erfaring: 32 år – ansatt fra 1995. Det beste med jobben er at alle vil gjøre en god jobb og ha det hyggelig mens vi gjør det.