fb-ikon  google-ikon
Ring oss på 940 38 000
stavanger-auto_logo
Karosseri og lakkering
- vi kan kunsten!
fb-ikon  google-ikon
Ring oss på 940 38 000
stavanger-auto_logo

Vi tilbyr reparasjon av både små og store skader.

Karosseri / Biloppretting

Vi reparerer alle typer karosseri skader, alt fra små bulker til mer kompliserte rammeskader.
Karosseriet til biler har forandret seg mye de siste årene. Bilfabrikantene er veldig opptatt av å "slanke" bilene. Vi ser derfor mye mer bruk av f.eks. aluminium, som er både sterkt og lett. Vi ser også at fabrikantene går ned på tykkelsene på stålet de bruker, men kompenserer dette ved å bruke høylegerte ståltyper. Det kreves spesielle prosedyrer for å jobbe med disse nye materialene. Hvis en ikke tar hensyn til dette, kan biler rett og slett bli trafikkfarlige etter reparasjon. For å følge med i utviklingen, kurser vi våres ansatte jevnlig. Vi har også tilgang til bilfabrikantenes reparasjonsmanualer, hvor vi finner all relevant informasjon som vi trenger for å utføre en korrekt reparasjon. 

Vi har kunder fra hele distriktet. Vi får inn biler med karosseriskader fra både Stavanger, Sandnes, Randaberg og resten av distriktet. Karosseriskade på bil er noe som alle en eller annen gang vil oppleve.  Men det skjer heldigvis ganske sjeldent. Derfor er det vanskelig å huske eller vite hvem som kan og hvor en bør levere bilen til reparasjon når en har fått en karosseriskade på bilen sin. Så hvis du har en bulk eller skrape, eller kanskje en større karosseriskade på bilen din, husk å ta kontakt med oss. Vi reparerer karosseriskader på både nye og gamle biler. For de som er redde for at dette skal gå ut over nybilgarantien, så garanterer vi våres arbeid i 10 år. Dvs. det skal være problemfritt å bruke Stavanger Auto!
 
Her er en oversikt over hvilke typer jobber som blir utført ved karosseri avdelingen våres:
  • Oppretting av bulker
  • Skifte av karosserideler
  • Retting av rammeskader ved bruk av Autorobot rettejig.
  • Reparasjon av skader i plast.
  • Skifte av glass
  • Skifte av AC kondensere og fylling av kjølemedium
  • Reparasjon og skifte av forstillings deler.
  • Måling og justering av hjulstilling.

Når en driver med biloppretting er viktig med godt verktøy, gode rutiner og erfarne fagarbeidere. Alle våre bilopprettere og lakkerere har fagbrev og over 25 års erfaring innen faget. Dette danner et godt grunnlag for å kunne levere den kvaliteten vi ønsker på våres bilskade reparasjoner. Dette er også grunnen til at vi gir 10 års garanti.

 
Stavanger Auto har verksted i Hillevåg som ligger like utenfor Stavanger Sentrum. Verkstedet sin lokasjon er også nær Forus, Sandnes, Sola, Randaberg og Jæren.