10 års garanti på bilskade og lakk

Vi har alltid vært opptatt av kvalitet og kundeservice. Men for at det skal bli mer enn bare ord, har vi innført kanskje norges beste garanti ordning på bilskade og lakk reparasjoner.
Våres motto er: Har vi gjort en feil, så fikser vi det! 

Når vi sier 10 års garanti, så betyr det at våre kunder skal være sikre på at det ikke skal bli noen problem i etterkant. Normalt sett vil en eventuell feil vise seg ganske raskt etter reparasjon. Men vi ønsker ikke som normalen ellers i bransjen, å avslå feil pga. tidsfristen er gått ut. Har vi gjort en feil, så fikser vi det, enkelt og greit!

Garantien gjelder også biler med nybilgaranti og leasingbiler. Skulle det dukke opp problemer ved salg, innbytte eller innlevering av leasingbil som følge av mangler ved reparasjon, så vil våres garanti selvfølgelig gjøre at vi fikser dette med høyeste prioritet. Mange bileiere er redde for å komme i problem når bil skal byttes inn eller leveres inn etter endt leasing. Skulle en slik situasjon oppstå, så vil vi garantere å ta oss av ALL dialog mot eventuell forhandler.

Taksering bilskade

Karosseri / Biloppretting

Lakkering